top of page

Kicka igång kroppens självläkning med en livskraft behandling. Zonterapi är en fotmassage där vi på djupet går igenom hela den karta av zonpunkter som finns på dina fötter.

 

Zonterapi aktiverar kroppens egen självläkande förmåga, som kan påverka organ, muskler och leder och kan fungera bra vid huvudvärk/migrän, mag/tarm-besvär, allergier, pms m.m.


Tänd sprakande gnistor i din livskraft. 

En del av zonterapin kallas Strykningsterapi. En behandling som ger skön avslappning och kan påverka kropp och sinne positivt ex vid utmattning, utbrändhet, kraftig medicinering, allmänt dålig kondition. Strykningsterapi stärker din grundenergi och livskraft.
 

 

 Öka din rörlighet, släpp smarta och skapa balans med Ortobionomi. 
 

Ortobionomi är en enkel, genial och helt smärtfri behandlingsteknik som på ett mjukt sätt kan balansera och justera felställningar i kroppen/skelettet och underlätta vid smärta och värk. En behandlingsform utan överraskande "knäckningar" eller ryck.


Med lätta tryck och små rörelser hjälper vi kroppen till självläkning.

Även när kroppen är riktigt stel kan vi jobba med att bit för bit lösa spänningar och att släppa felställningar. Metoden fungerar framgångsrikt för att justera benlängdsskillnad, släppa kroniska spänningstillstånd, komma till rätta med problem i  nacke, rygg, axelar, höft m.m. 
 

Välkommen att boka tid hos diplomerad zonterapeut Kristina Olofsson 

som är medlem i SFRF Svenska Fot Zonterapi Reflexologiförbundet.

Pris: 800 kr   ca 60-90 min

Tele: 070-3732772

Bankgiro 276-5428

Swish 123-2525715

 

Zonterapi

image_edited.jpg
bottom of page